Březen 2019


Předjaří je tu. Probouzí se zahrada a i naše chuť do práce. Pomalu začínáme uklízet prostory mlýnice a připravovat je na letošní svatební sezónu. Ta nám začíná první květnovou sobotu.


Jaké novinky pro Vás máme?
Největší z nich je náš nový devítimístný automobil Opel Vivaro Combi+. Pořídili jsme si ho primárně pro naši velkou rodinu (máme čtyři děti), ale zařídili jsme si koncesi, a tak Vás s ním rádi odvezeme po svatbě domů nebo do penzionů a hotelů v okolí (viz samostatná nabídka). Může to být třeba na místo, které jsme osobně navštívili a které se nám moc líbilo – čisté a útulné apartmány v mělnickém podzámčí s osobitým a laskavým přístupem paní majitelky, Lenky Horešovské. Více najdete na www.apartmanymelnik.cz.


Kromě vlastnictví těchto apartmánů má paní Lenka ještě jeden koníček… Láká-li Vás svatební jízda Mustangem, je možné si jeho zapůjčení objednat přímo u ní na tel. +420 775 734 794.


Náš soused, zámek Liblice, nabízí našim hostům nejen 25 % slevu na ubytování, ale taktéž nám zaslal aktuální nabídku svatebního menu pro letošní rok. Vzhledem k rozšíření kapacity svých cateringových služeb je větší pravděpodobnost, že letos bude mít čas i chuť na přípravu cateringu pro naše svatebčany. Na vyžádání Vám jeho nabídku rádi zašleme na e-mail.


Jakub Mejsnar – „pan otec“, a Kuba – syn, vám tímto nabízejí své hraní na klavír. Ideálně při rautu na pianino v přízemí mlýnice, lze i k obřadu v zahradě (případně na křídlo v patře při deštivé variantě obřadu). Na vyžádání zašleme repertoár obou pianistů. Cena: 1 500 Kč za devadesát minut hraní. V případě, že máte zájem o hraní při obřadu v zahradě, je třeba na místo postavit digitální piano, jehož cena pronájmu je 1 000 Kč.


A konečně poslední novinkou je dostavěný plot oddělující náš provozní dvůr od zahrady, díky čemuž na něj už není prakticky vidět. Zvýšili jsme ho proto, aby se zlepšila fotogeničnost naší zahrady a vašich svatebních fotek.

Jsme vám k dispozici k ladění detailů Vaší svatby a přejeme Vám láskou prosluněné jarní dny.

Vaši Mejsnarovi